Vesti

Pac-Man i Donkey Kong rekordi Bilija Mičela vraćeni u Ginisovu knjigu rekorda

Dugogodišnje vucaranje po sudovima je konačno privedeno kraju i to u korist Bilija Mičela, stvarnog rekordera u Donkey Kong i Pac-Man naslovima.

2018. godine su ovom igraču postignuti rekordi uklonjeni iz Ginisove knjige rekorda, pošto je nakon istrage organizacije Twin Galaxies utvrđeno da su rekordi postignuti na modifikovanoj konzoli.

Reakcija iza Ginisa je bila brza, ali sam rekorder, Bili Mičel nije želeo da tek tako preda rekorde za koje je naporno igrao. On je tokom maja pokrenuo tužbu protiv Twin Galaxies kako bi skinuo ljagu sa svog imena, ali i ujedno povratio rekorde.

Situacija je sada razrešena i dva rekorda su vraćenja Mičelu i on se ponovo nalazi u Ginisovoj knizi rekorda. Do povratka rekorda ovom igraču dolazi zbog nedostatka dokaza koji po podupreli odluku o brisanju rekorda, tako da Mičelovih milion poena u Donkey Kong iz 2005. godine i odlični skor u Pac-Manu ponovo važe

Objašnjenje čelnika knjige o rekordima možete pogledati u videu ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top