Vesti

Počinje otvorena beta za CrossfireX, verziju igre za zapadno tržište

Majkrosoft na sve strane pokušava da privuče što veći broj fanova, kako po ekskluzivnim igrama, preko konzola i striming servisa, pa čak i vesternifikacije igara popularnih na dalekom Istoku.

Popularni MMO iz Japana, Phantasy Star Online 2, se pre par nedelja pojavio pred igračima u celom svetu, što je obradovalo mnoge, ali su se problemi sa Microsoft Store isprečili užitku. Dok se radi na poboljšanjima, ova kompanije na svetsku gejming scenu donosi pucačinu koja je neverovatno popularna u Kini i može se nazvati “kineski kanter”.

Godinu dana nakon najave, započinje otvorena beta, besplatna za sve koji žele da se oprobaju u ovoj, za nas novoj, pucačini iz prvog lica. Beta je ozvaničena trejlerom i podatkom da će trajati u periodu od 25. do 28. juna.

Beta važi samo za Xbox One konzole, što je pomalo šteta, jer se ipak radi o verziji PC igre. U svakom slučaju, igrače na Xbox konzolama očekuje preuzimanje podataka od oko 6GB i nekoliko čuvenih modova iz ove pucačine kako i inovacija na kojima je poradio Smilegate Entertainement.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top