PC

Star Wars: Squadrons će biti igriv samo iz prvog lica

Sa dosadašnjim Star Wars igrama kompanije Electronic Arts se dosta eksperimentisalo po pitanju perspektiva iz kojih se igra, gde Battlefront 2 nudio opciju za igranje iz trećeg i iz prvog lica.

Međutim, sada sa Star Wars: Squadrons, treće lice neće biti dostupno, već će igra nuditi jedino igranje iz perspektive prvog lica(first-person). EA Motive je od početka Squadrons dizajnirao kao igru za igranje iz prvog lica iz razloga što se igrači smeštaju u ulogu pilota i tako je jedino prirodno da dobijaju informacije o statusu letelice. To znači da će se igrači oslanjati na instrumente tokom igranja za sve informacije.

Odluka da se ostavi samo igranje iz prvog lica dolazi i zbog balansa, pošto bi u trećem licu igrači imali nadmoć i lakše uočavali neprijateljske letelice, a razvojni tim ipak želi da Squadrons donese iskustvo što bliže simulaciji.

Za Star Wars: Squadrons je već poznata gomila detalja, a verovatno najradosnija je ta da igra neće imati trunku mikrotransakcija, već donosi čiste bitke letelica bez brige za nadjačavanje zbog nekog skina.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top