Vesti

Cyberpunk 2077 ovog septembra dobija strip posvećen najmoćnijoj korporaciji u igri

Cyberpunk 2077 nekako stalno izmiče iz ruku fanova zbog dodatnih odlaganja studija CD Projekt Red, sa najsvežijim koje je datum izlaska sa septembra pomerilo na sredinu novembra.

Zahvaljujući Dark Horse Comics, priču o ovom futurističkom svetu ćemo moći iskusiti još ranije, i to zahvaljujući Cyberpunk 2077 stripu. Strip ne donosi priču poput one iz same igre, već će se okrenuti ka drugim događajima na koje nećete toliko obratiti pažnju dok u rukama držite kontroler.

Cyberpunk 2077 strip adaptacija je fokusirana ka Trauma Team International, najmoćnijoj korporaciji u igri, koja se bavi pružanjem medicinske pomoći stanovnicima Noćnog grada, ali ume i da zapuca. Protagonista radnje u stripu biće Nadia, medicinski tehničar koji ulazi u ekstremnu situaciju tokom naizgled bezazlene misije.

Dark Horse Comics će Cyberpunk strip izdati početkom septembra, i nadamo se da će kvalitetom barem donekle utoliti želju za distopijskom budućnošću.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top