PlayStation 5

Istovremeni prelazak kroz dimenzije u novoj Ratcher & Clank igri je moguć zahvaljujući PS5 SSD-u

Tokom junskog predstavljanja Playstation 5 konzole, Soni je otkrio i nekolicinu ekskluzivnih igara za nadolazeću konzolu, na kojima rade first-party studiji i koji snagu novog hardvera koriste do maksimuma.

Jedna od tih igara je Ratcher & Clank: Rift Apart, u kojoj je popularni dvojac pred potpuno novom vrstom izazova koja od njih zahteva skakanje iz dimenziju u dimenziju.

U najnovijem videu posvećenom ovom naslovu, Markus Smit, jedan od vodećih ljudi iza ovog projekta, govorio je o značaju SSD-a koji poseduje Playstation 5 konzola, pošto je samo zahvaljujući njemu moguć gotovo istovremeni prelazak iz dimenzije u dimenziju.

On je objasnio kako velika brzina čitanja fajlova smeštajnog kapaciteta Playstation 5 konzole dozvoljava da se nivoi učitaju u sekundi i da se igračima novi svetovi pruže praktično bez zastoja. Developer se u istom videu dotakao naprednih fukcija DualSense kontrolera, sa dvostepenim tasterima, gde jačina pritiska nosi više kontrola tokom igranja.

O moćima Playstation 5 konzole i SSD-a koji je prati smo čuli već dosta do sada, ali se između svega naslućuje da pored novih igračkih iskustava, Soni pravi odličan interaktivni marketing sa prvim igrama na novoj generaciji.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top