Vesti

Ninja i Shroud navodno dobili na desetine miliona dolara zbog gašenja Mixer platforme

Sa nedavnim gašenjem Mixer platforme i migracije na Facebook Gaming, očekivalo se da će Ninja i Shroud kao ekskluzivni partneri prirodno preći na novu platformu. To se nije desilo već su oni postali slobodni agenti, što znači da se vraćaju na Twitch.

Dvojica strimera su navodno dobili ogromnu veliku ponudu kako bi postali ekskluzivni partneri na Facebook Gaming, čak duplo veću nego kod originalnih Mixer ugovora, ali su oni to odbili i Mixer im je isplatio dodatni novac.

Zbog gašenja Mixer platforme, Ninja je dobio oko 30 miliona dolara, a Shroud 10 miliona i uz to su postali slobodni da strimuju na bilo kojoj platformi žele.

Mixer se u potpunosti gasi 22. jula, kada će biti izvršena integracija sa Facebook Gaming platformom gde će ostala partnerstva nastaviti da važe.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top