PC

AER Memories of Old i Stranger Things 3 su besplatne igre na Epic Games prodavnici

Već smo se privikli na dobijanje besplatnih igara svakoga četvrtka i nadamo se da neće biti potrebe za odvikavanjem.

Epic Games ne prikazuje znake posustajanja kada je podela besplatnih igara u pitanju, pa tako i ove nedelje deli čak 2 naslova koji ostaju u vlasništvu igrača i nakon završetka promocije.

Ove nedelje u ponudi je AER Memories of Old, otvorena avantura u kojoj igrači stupaju u ulogu ptice i letenjem otkrivaju šarenoliki svet drevnih građevina, sa jakim akcentom na minimalističku atomsferu i stil.
Druga igra je inspirisana poznatom Netflix serijom i nosi naziv Stranger Things 3: The Game. Ona je akciona co-op igra koja prati radnju treće sezone istoimene serije ali donosi i neka nova dešavanja, kvestove i slično, sve u retro fazonu. U ovom naslovu je fokus na co-op igranju i saradnji između igrača za rešavanje zagonetki i borbu protiv raznih pretnji.

Oba naslova možete preuzeti klikom ovde, i za njihovo besplatno preuzimanje imate fore sve do narednog četvrtka, 2. maja.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top