PC

Assassin’s Creed Valhalla ostao bez režisera Ašrafa Ismaila

Razvoj najnovije igre u Assassin’s Creed serijalu upravo je naišao na praktično najveću moguću prepreku, pošto je ostao bez glavnog režisera, Ašrafa Ismaila.

On je sasvim iznenada na Twitteru objavio da se povlači sa projekta Assassin’s Creed Valhalla u kompaniji Ubisoft, ali razlozi za tako nešto se ne pripisuju razvoju igre, već se radi o problemu privatne prirode.

Ašraf Ismail prestaje da radi na projektu zato što je otkriveno da je imao dugogodišnju aferu sa nekim fanom, što je dovelo do porodičnih problema, zbog kojih je bila potrebna ovakva odluka. U tvitu je navedeno da je njegov život uništen, kao i životi njegove porodice, zbog čega se mora u potpunosti posvetiti rešavanju tog problema.

On se distancirao od samog projekta dodatnom izjavom da ovaj problem nema nikakve veze sa samom igrom, i da na Valhalla radi na stotine posvećenih developera.

Iz kompanije Ubisoft nije pružen konkretan komentar povodom novonastale situacije, ali je potvrđeno da je Ašraf napustio svoju prethodnu poziciju. Nadamo se da ovo neće značajno uticati na sam proces razvoja igre.

https://twitter.com/AshrafAIsmail/status/1275839403211010048

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top