PlayStation 4

Finalna verzija The Last of Us 2 izgleda lošije u odnosu na demo iz 2018. godine

Razlika u grafičkom kvalitetu između reklamnog materijala i finalnog proizvoda nije ništa novo kod video igara. Tokom godina je dobijen niz primera takozvanog downgradeovanja grafike u igrama, a sada se listi pridružuje i The Last of Us 2.

Igrači koji su imali prilike da zaigraju najnoviji naslov studija Naughty Dog naišli su na sekcije u svetu igre prikazane u gejmplej snimcima tokom prethodnih godina.

Na jutjub kanalu ElAnalistaDeBits objavljeno je poređenje između finalne verzije The Last of Us 2 i gejmplej videa objavljenog povodom E3 2018. U poređenju između te dve verzije vidljiv je pad kvaliteta volumetrične magle, smanjeni detalji modela karaktera i slabije animacije lica.

Primetan je i pad u kvalitetu senki karaktera, refleksija, kvaliteta teksturi kod okolnih objtaka i oštrine na račun igre koja je sada dostupna za igranje.

Video najbolje prikazuje kolika je promena kvaliteta grafike, ali i to opet nije značajno pošto se ipak radi o igri za Playstation 4 konzolu, pa je razlika između izlaska 2013. godine i sada na izmaku generacije velika po pitanju detalja u ekskluzivama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top