PC

Prikazano 7 minuta gejmpleja iz The Dark Pictures: Little Hope

The Dark Pictures antologija studija Supermassive Games nastavlja da se širi iz godine u godinu, sa drugim izdanjem planiranim za ovo leto.

Nova igra je nazvana Little Hope i ima veze sa prvom, ali je ovde u pitanju nova priča sa svojim legendama i žrtvama. Zaplet je već bezbroj puta iskorišćen i govori o grupi od 4 tinejdžera i profesoru koji bivaju zarobljeni u ukletom gradu nazvanom Little Hope, čija natprirodna stvorenja jedva čekaju žrtve.

Supermassive je za ovaj naslov nedavno doneo najnoviji video koji pruža prvi pogled na gejmplej. U trajanju od oko 7 minuta, video otkriva kako se odvija jedan delić igre, sa bićem koje vreba iz senki i uspaničenošću protagonista.

Little Hope se trebao pojaviti još krajem prošle godine, ali je iz nekog razloga odložen, tako da izlazi godinu dana kasnije za PC, PS4 i Xbox One. Nadamo se da je dodatno vreme upotrebljeno za rad na poboljšanjima, i da će igra biti još bolja od prve u antologiji – Man of Medan.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top