PlayStation 4

Crash Bandicoot 4 će imati preko 100 nivoa za igranje

Sa najavom igre Crash Bandicoot 4: It’s About Time javila se i zabrinutost fanova da će po punoj ceni igre dobiti malo sadržaja i da će ostati uskraćeni dostojnog Crash iskustva.

Izgleda da je ta zabrinutost bila potpuno bespotrebna, pošto je nedavno otkriveno da će Crash 4 imati preko 100 nivoa dostupnih za igranje, koji se prostiru preko novih modova igranje, a sa sobom donose nove sposobnosti i inovacije.

Olakšanje po pitanju sadržaja dolazi putem mejla koji je stigao do fanova, a koji ujedno otkriva ne tako radosne vesti. Crash Bandicoot 4: It’s About Time će imati mikrotransakcije, što je i očekivano, pogotovu za skinove koji su prikazani sa prvim trejlerom, ali u mejlu je moguće videti minute glass timer predmet koji implicira na to da će određeni element igre biti vremenski zaključan i da će pristup moći da se kupi samo mikrotransakcijama ili da se čeka.

O mikrotransakcijama ćemo više saznati kako se igra bude približila izlasku. Za sada uživajmo u informaciji da sa novom Crash igrom stiže trocifren broj novih nivoa.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time izlazi 2. oktobra za PS4 i Xbox One konzole.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top