PC

Hideo Kodžima izgleda tizuje svoju narednu igru

Hideo Kojima još od izlaska Death Stranding za Playstation 4 konzole govori da se priprema za naredni korak u svetu video igara, kao i da planira da se pozabavi kreiranjem filmova.

Pre nego što postane filmadžija, Kojima će izdati još jednu igru, što je sada potvrdio sa jednim kriptičnim tvitom. Navikli smo na zbunjujuće objave ovog kreatora igara, ali kao i sa svim ostalim, ova ne pruža jasne detalje.

Kodžima je nedavno podelio fotografiju svog radnog prostora sa opisom procesa dizajniranja novog naslova u saradnji sa Jodžijem Šinkavom. Na slici vidimo BB-ja iz Death Stranding i skicu svemirske letelice koja liči na Star Destroyer iz Star Wars filmova Džordža Lukasa. Nismo pronašli nikakvu vezu između ova dva pojma, ali producent sa svojim zagonetnim osmehom zna o čemu se radi.

Da li je reč o Death Stranding 2, nekom Star Wars iskustvu, ili potpuno novom naslovu, za sada je nejasno. Dobro je znati da Kodžima već radi na novoj igri. Ranije izjave su otkrile da producent želi da donese nastavak za Death Stranding koji bi bio nešto potpuno novo, kao i da kreira najstrašniji horor naslov. Šta god da je odabrao, mi mu pružamo podršku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top