PlayStation 4

Rise of the Tomb Raider i NBA 2K20 su julske besplatne igre za PS Plus pretplatnike

Pošto se mesec jun polako privodi svom kalendarskom trajanju, Soni otkriva novi talas besplatnih igara kojim čašćava pretplatnike Playstation Plus servisa.

Jaka ponuda naslova za Playstation 4 se nastavlja i u julu sa još aktuelnim NBA 2K20, kao i specijalnim izdanjem Rise of the Tomb Raider.

Fanovi američke košarke se mogu oprobati sa novinama koje u ovaj žanr sportskih simulacija donosi 2K Games i unapređenim gejmplejom. Mikrotransakcije su još od početka gorući problem u NBA 2K20, ali ako možete preći preko toga, očekuje vas sasvim solidna igra.

Rise of the Tomb Raider dolazi kao izdanje usmereno ka obeležavanju 2 decenije postojanja franšize, sa raznim dodacima i klasničnim skinovima za Laru Kroft. Ovaj naslov je drugi po redu u osveženoj Tomb Raider trilogiji, sa nastavkom borbe protiv organizacije Trinity, koja ovoga puta vodi u ledeni Sibir.

Kao bonus za igrače, tu je i Erica. Sinematično iskustvo koje kombinuje stil holivudske produkcijee i istraživačkog gejmpleja. Ove igre postaju besplatne od 7. jula, a kasnije će u znak decenije postojanja Playstation Plus servisa biti izdata besplatna PS4 tema.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top