PC

Ubisoft radi na Battle Royale pucačini – Hyper Scape

Žanr Battle Royale igara je i dalje izuzetno popularan među multiplejer pucačinama, sa Fortnite, CoD: Warzone i Apex Legends kao predvodnicima, a sada i francuska kompanija Ubisoft planira da prihvati ovaj trend.

Prema nekim navodima, Ubisoft će uskoro zvanično predstaviti multiplejer pucačinu Hyper Scape, koja će biti besplatna za igranje i treba se pojaviti u prvoj polovini jula.

Hyper Scape će biti futuristička pucačina i predstavljanje će teći po novom trendu gde strimeri promovišu igru na Twitchu svojim fanovima, kao što je bilo slučaj sa Warzone i Apex Legends, ali izvor navodi da će se sa ovim naslovom prikazati do sada neviđena integracija.

Predstavljanje igre će se navodno odligrati uskoro, tako da će proći jako kratak period između najave i izlaska. Nakon toga ostaje samo da vidimo da li će Ubisoft uspeti da se probije sa ovom pucačinom na tržištu punom konkurencije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top