PC

Call of Duty: Warzone sada ima mod igranja za 200 igrača

Call of Duty: Warzone se širi izvan prvobitnih okvira i omogućava još masovnije napucavanje sa dodavanjem moda igranja za do 200 igrača po meču.

Kraj juna je sa sobom doneo novi apdejt za Warzone i Modern Warfare, gde se pojavilo novo oružje u vidu Rytec AMR snajpera, novi ugovori na koje se nailazi tokom igranja. Mod igranja od 200 igrača je dostupan za u Quads formacijama, sa po 4 igrača u jedinici, dok su druga pravila ostala ista.

Verdans je i dalje standardnih razmera, tako da je igranje sada postalo dosta dinamičnije i uzbudljivije za 50 timova od po 4 igrača, a od početnog uspeha ovog proširenja zavisi da li će povećanje gornje granice preći i na solo format.

200-player Quads mod je vremenski ograničen, što znači da se neće zauvek održati, ali Infinity Ward za sada nije otkrio kada će on biti uklonjen.

Apdejt je poveći, kao što je to generalno slučaj sa ovom igrom, pa tako Warzone zahteva preuzimanje fajlova veličine do 30GB.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top