Vesti

Discord uvodi velike promene, fokus više neće biti samo na gejmingu

Originalna ideja iza Discord platforme za komunikaciju bila je kreiranje ekosistema namenjenog gejmerima i lakše stvaranje veze između developera i fanova.

Discord je odlično prihvaćen i sa svakom godinom je beležen ogroman rast, a zbog kvaliteta i lakoće usluge, na ovoj platformi su se našli i korisnici koji nemaju veze sa video igrama.

Kako bi se bolje prilagodili rastu, vlasnici Discorda su rešili da, gledajući u budućnost, fokus neće biti samo na gejmingu, već će više služiti svrsi svakodnevne komunikacije. Kako bi sproveo ove promene, Discord je obezbedio 100 miliona dolara sredstava za dalji razvoj, što će ubrzati dodavanje novih funkcija, privući nove korisnike i povećati kapacitete za glasovnu i video komunikaciju.

Discord je dobio blagi redizajn sajta, gde sada stoji slogan “Your place to talk”, uz opis situacija i potreba koje ispunjava. Ovo je sasvim logičan potez razvoja Discord platforme, pogotovu pošto korona virus još uvek ne pokazuje znake jenjavanja, tako da će se digitalni sastanci i događaji i dalje održati. Discord ima velikog potencijala za probijanje kao sredstvo za grupnu komunikaciju u bilo kom obliku, pošto je dosta stabilniji od konkurenata, a generalno postoji više poverenja, nešto kod, recimo, Zoom-a.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top