PC

Fortnite Save the World ipak nije postao besplatan sa napuštanjem Early Access faze

Pre nego što je uopšte nastala ideja o Fortnite Battle Royale igri, Epic Games je razvijao PvE iskustvo nazvano Save the World u kojem se igrači susreću sa talasima zombija pomoću niza oružja i mehanike izgradnje skloništa.

Mehanika gradnje je preneta u Battle Royale naslov, i Save the World je nekako ostao u senci, pre svega zbog enormne popularnosti žanra borbe do poslednjeg na nogama, ali i zbog toga što se naplaćivao.

Tokom tihog razvoja u prethodnim godinama, Epic Games je stalno ponavljao da će Fortnite Save the World postati besplatan za igranje, ali je prelazak na free2play model više puta odlagan. Save the World je nakon 3 godine provedene u Early Access fazi konačno izašao kao “puni” naslov, a uz to je objavljeno da ostaje premijum iskustvo, odnosno da će se naplaćivati.

Epic Games je sa završetkom razvoja najavio da će Save the World dobijati još novog sadržaja, ali da će to ići dosta sporijim tempom nego što je bilo slučaj tokom faze ranog pristupa. Povodom ovog “izlaska”, svi koji su kupili igru dobijaju niz pogodnosti, a oni su verovatno i glavni razlog zbog kojeg nije pređeno na F2P model, mada Epic Gams to nije komentarisao.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top