PC

Naredni Xbox događaj planiran za 20. jul, predstavljanje Lockhart konzole u avgustu

Prvobitni planovi kompanije Microsoft kada je u pitanju izdavanje detalja za nadolazeću generaciju konzola su se izmenili u odnosu na one od pre par meseci. Nakon majske Inside Xbox epizode u kojoj su prikazane next-gen igre, o Xbox Series X nismo čuli nijedan novi detalj tokom juna meseca.

Planova za junski događaj je bilo, ali je zbog protesta u SAD, kao i kritika na način predstavljanja igara tokom majskog događaja, verovatno odlučeno da je najbolje da se u mesecu za nama napravi pauza. Jul neće proći bez noviteta vezanih za novu konzolu, pošto se uveliko priprema događaj za 20. jul.

Kako navode izvori sa portala Eurogamer, predstojeći događaj će biti u potpunosti posvećen igrama, i to onima iz studija-članova Xbox Game Studios grupe. O tome su članovi Xbox brenda govorili ranije, ali nakon kontroverze zbog slabog prisustva gejmpleja vlada tišina i verovatno će pustiti da samo predstavljanje govori za sebe.

Takođe, otkriveno je i da će Lockhart, konzola koja navodno po znatno nižoj ceni omogućava ulazak potrošačima u next-gen vode, biti predstavljena u drugom događaju planiranom za avgust mesec.

Pošto se toliko dugo priprema, ovaj događaj će verovatno konačno vratiti brojne Xbox franšize u život i dovesti neke nove, koje će privući fanove i čime se neće ponoviti velika greška

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top