Nintendo Switch

Procureo datum izlaska i prvi gejmplej snimak za Crysis Remastered

Kao što se i prvobitno saznalo za Crysis Remastered, sada smo takođe putem procurelih informacija otkrili kada će se on pojaviti pred publikom.

Microsoft Store je ponovo krivac za prerano otkrivanje, pošto se na njoj pojavio datum izlaska kao 23. jul za PC i Xbox One, a samim tim PS4 i Switch uređaje. Na stranici je navedeno da će postojati podrška za 4K rezoluciju, a ujedno je otkriven gejmplej video koji prikazuje izgled igre.

Gejmplej trejler će se premijerno prikazati sutra, 1. jula, kada su Crytek i Saber Interactive verovatno imao u planu da predstavi datum izlaska. Video je trenutno dostupan za gledanje ispod, ali ne garantujemo koliko će dugo proći dok ne bude uklonjen.

Trejler prikazuje pravi gejmplej i vidljivo je koliko će Remastered verzija biti grafički unapređena u odnosu na original iz 2007. godine, i odmah se stiče utisak da Crysis nije dobio tretman blizak rimejku, ali je svakako dobrodošlo osveženje dok očekujemo četvrti deo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top