Meridian
PC

EA Access ovog leta dolazi na Steam

Sa talasom nedavno dodatih igara na Steam platformi od strane izdavača Electronic Arts, potvrđeno je da će se i pretplatnički servis EA Access takođe pojaviti na ovoj platformi.

Electronic Arts je u zvaničnoj objavi naveo da će EA Access tokom leta postati dostupan na Steamu, što je konkretniji datum od ranijih glasina. Ovaj pretplatnički servis će funkcionisati isto kao i na Originu, tako da po ceni od 5 dolara dobijate pristup rastućem broju EA igara, uz specijalne popuste za naslove koji nisu dostupni.

Ovaj izdavač će u predstojećem periodu još igara dovesti na Steam, poput popularnog Battle Royale naslova Apex Legends, Battlefield 5, Battlefront 2 i ostalih “većih” naslova. U nedavnom talasu su dodati naslovi iz franšiza Dragon Age, Need for Speed, Unravel i drugih, sa sve velikim sniženjima. Na Steamu je od prvog dana za kupovinu dostupan i Command and Conquer remaster.

O dodavanju novih igara će se verovatno govoriti kako se približavamo letu, i sasvim je moguće da će predstojeći EA Play biti delimično posvećen povratku na Steam. EA Play je nedavno pomeren za nedelju dana, tako da ćemo dodatno čekati, ali najava nove Star Wars igre navodno stiže već 9. juna.

Comments
To Top