Meridian
Filmovi-Serije

Film Sonic the Hedgehog dobija nastavak

Od katastrofe u najavi do odobravanja izrade drugog dela. Film o plavom superjunaku Soniku dobija nastavak.

Verovatno se sećate prvog trejlera za film Sonic the Hedgehog , koji je osut paljbom negativnih reakcija na račun dizajna protagoniste i odstupanja od izvorne ideje kako Sonic treba da izgleda, što je razočaralo i samog kreatora.

Paramount je na svu sreću poslušao fanove i angažovao je studio Moving Picture za rad na boljem dizajnu. Novi, stari Sonic je dobio zasluženi izgledi film se pre par meseci pojavio na bioskopskim platnima sa dosta pozitivnih reakcija od strane same publike, dok kritičari nisu preterano hvalili film. Na kraju zarada je sama govorila o uspehu filma u prvim danima projekcija od oko 57 miliona dolara, što je među najboljim ostvarenim sumama u filmovima po uzoru na video igre.

I pored toga što je dalje projekcije filma omeo korona virus, Paramount je naložio snimanje drugog dela sa brzim junakom u glavnoj ulozi. Isti tim će raditi na skripti i režiranju filma, ali je putem portala Variety naglašeno da se još uvek radi o ranim fazama, tako da nije poznato kada će početi produkcija i sam proces snimanja. Korona virus će verovatno po ko zna koji pokvariti planove početka snimanja novog filma.

Kako se vama dopao film? Da li se radujete drugom delu?

Comments
To Top