Meridian
PC

Mapa Los Santosa iz GTA 5 rekreirana u vidu drvoreza

GTA 5 i gotovo 7 godina nakon izlaska beleži ogromnu popularnost, pre svega zahvaljujući Online dodatku koji aktivno dobija novi sadržaj. GTA 5 je novi vetar u leđa dobio sa nedavnim besplatnim deljenjem putem Epic Games Store, što je uz korona karantin inspirisalo jednog fana na izradu impresivne kopije mape.

Mapa u Grand Theft Auto 5 je prilično ogromna i sastoji se od dosta gradova, mesta, znamenitosti i raznolikih puteva koji su od strane redditora “Originalartwork” preneti na drvo. Tehnikom drvoreza su sve veće lokacije prenete iz virtuelnog sveta, sa imenima i ikonicama, kako bi fanovi osvežili pamćenje i prisetili se uživanja u igranju.

Ovo impresivno delo je proizvod kreatora koji ima dugu istoriju duboreza, i on GTA 5 mapu ima u prodaji, tako da se može kupiti za 130 dolara, ako nekoga zanima da mapu viđa i izvan igre.

Stvarno smo impresionirani ovom kreacijom, i pratićemo rad ovog majstora, pošto je najavio da nastavlja sa prenošenjem mapa iz igara kao što je Red Dead Redemption 2.

Kako se vama dopada?

GTA Wood Map – My Quarantine Project from gaming

Comments
To Top