PC

Nove Dragon Age i Battlefield igre tizovane na EA Play događaju

Tokom EA Play događaja smo očekivali predstavljanje većeg broja AAA igara iz renomiranih serijala kao što su Battlefield, Need for Speed i Dragon Age.

Najava tih igara nažalost nije bilo na ovom događaju, što je verovatno razočaralo mnoge fanove, ali su te franšize spomenute u posebnom videu posvećenom budućim tehnologijama.

U videu je CFO kompanije Electronic Arts, Lora Mijele, govorila o budućim projektima na kojima se radi, kao i prisvajanju novih tehnologija, iskoraka u grafici i proširenja u obimu sadržaja.

Uz priču o novitetima je prikazano po nekoliko sekundi gejmpleja iz radnih verzija igara kao što su novi Battlefield, Dragon Age 4 i Need for Speed, gde je bilo moguće videti poboljšane grafičke detalje, realističnu grafiku vozila i ogromne bitke koji nastaju zahvaljujući novim tehnologijama Frostbite endžina.

Ovo nije prvi put da je EA zvanično potvrdio da se na ovim igrama radi, pošto se o Dragon Age 4 zna još od prošle godine, dok je tek nedavno stigla potvrda da je Battlefield 6, ili kako se već bude zvano, u pripremi za 2021. godinu i narednu generaciju konzola – Playstation 5 i Xbox Series X.

Navedeno je da će se o ovim igrama govoriti tek naredne godine, verovatno na EA Play 2021, tako da ćemo se svakako načekati pre nego što zaigramo nove naslove iz ovih franšiza. Pred izdavačem Electronic Arts je jako miran period po pitanju igara, pošto će do kraja godine od “velikih” naslova izaći jedino Star Wars: Squadrons, pored nekolicine manjih iz indie segmenta i redovnih sezonskih sportskih igara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top