PC

Novi trejler za Outlast Trials nagoveštava narednu godinu kao datum izlaska

Studio Red Barrel se sa prva dva naslova u Outlast serijalu probio na horor sceni, a pre nego što dodaju i treći deo kao direktni nastavak donose spin-off naslov koji igrače vodi u period Hladnog rata i period eksperimentisanja nad kontrolom uma.

O igri se govorilo i ranije, ali je za nju sada izdat prvi tizer tokom PC Gaming Show. Pošto se radi o tizeru, gejmplej nije prikazan, ali sam video nagoveštava da se radi o mutliplejer naslovu, najverovatnije asimetričnog tipa gde će se jedan tim od nekolicine igrača boriti za spas, dok će jedan sam biti protiv njih sa kompezatornim sposobnostima.

Red Barrels je uz tizer već naglasio kada možemo da se okušamo u hororima Hladnog rata, i to je već naredne godine, ali precizniji datum nije pružen.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top