Meridian
PC

Otkriveno još gejmpleja za Cyberpunk 2077

CD Projekt Red je sa NightCity Wire događajem u potpunosti posvećenim igri Cyberpunk 2077, prikazao dosta kul stvari sa novim trejlerom i najavom anime serije.

Zajedno s tim, predstavljen je i gejmplej video, praćen nizom reakcija raznih portala koji su dobili pristup početnom delu igre.

Gejmplej snimak prikazuje nove regije noćnog grada i kombinuje razne elemente u jednom videu, tako da možete videti napucavanje, tumaranje gradom i slične mehanike. U zvaničnom videu prikazanom tokom samog događaja imali smo prilike da vidimo kako izgleda pustinjska regija igre, nazvana Badlands, koja će biti ispunjena različitim aktivnostima i susretima, ali različitim od onih u urbanim regijama.

Portal Kotaku je takođe pružio novi gejmplej video u trajanju od 14 minuta i bez komentara developera. U videu ispod možete pogledati i kako izgleda Braindance mehanika u igri, koja omogućava nadgledanje mesta zločina na neverovatno detaljan način.

U ovom novom prikazu je lako spaziti izuzetno detaljan dizajn odeće raznih karaktera, kao i različite stilove oblačenja, gde postoje kakrateri odeveni u stilu 80-ih godina, dok futurističke spravice preovladavaju sa ciljem da svako biće postane kiborg.

Cyberpunk 2077 izlazi 19. novembra.

Comments
To Top