PlayStation 4

Pogledajte zvaničnu reklamu za The Last of Us 2

The Last of Us 2 konačno izlazi 19. juna, i dok se prethodno izdati trejleri mogu okarakterisati kao promotivni materijal, sada su Naughty Dog i Sony izdali i zvaničnu reklamu za ovaj naslov.

Reklama se ne fokusiran na pojedinačne aspekte poput gejmpleja i priče, već za cilj ima da gledaocima na internetu ili televiziji prikaže “od svega po malo”, ne bi li što više detalja usmerio ka fanovima u trajanju od oko minut i po.

Trejler se sastoji od pre-renderovanih scena u kojima Eli beži od zombija inficiranih gljivom Cordyceps, kao i od drugih preživelih ljudi okupljenih u kultove. Takođe je ispraćena romantična veza između Eli i Dine, koja će se bolje razraditi tokom igranja kampanje.

The Last of Us 2 će izaći kao PS4 ekskluziva, i za sada nije tačno poznato da li će pojaviti na jesen i za Playstation 5 konzolu.

Reklama će definitivno biti prisutna na internetu, ali je možete očekivati i na televiziji, pošto Soni ume da tim putem promoviše predstojeće igre i događaje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top