PlayStation 5

Prikazan next-gen gejmplej za Observer: System Redux

Uporedni prikaz grafike originala i next-gen verzije

Bloober Team već uveliko priprema nešto specijalno za narednu generaciju konzola. Radi se o poznatoj igri, koja će za PS5 i XSX biti ne samo osvežena novom grafikom, već nosi i obogaćenu priču.

Najnoviji trejler za Observer: System Redux je fokusiran na grafičku prezentaciju u igri, koja je na znatno višem nivou u odnosu na original iz 2017. godine.

System Redux verzija ove naučno-fantastične igre nosi iznova kreirane teksture u 4K rezoluciji, povećan kvalitet animacija, i detalji čestica kao što je magla su znatno prijatniji za oči zahvaljujući ray-tracing tehnologiji.

Što se tiče dodatka u priči, BLobber Team navodi da je System Redux verzija 20% duža u pogledu vremena potrebnog za prelazak. Pored toga, novi Observer će koristiti moć SSD drajvova nove generacije konzola, pa tako postoji znatno brže učitavanje i pored bogatije grafike.

Observer rimejk će se pojaviti zajedno sa izlaskom Playstation 5 i Xbox Series X konzola, a trenutno nije poznato da li će postojati i PC verzija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top