PC

Resident Evil Village će imati dosta bolju grafiku od one prikazane u prvom trejleru

Na oduševljenje svih fanova horor igara, Resident Evil Village je predstavljen prošle nedelje tokom digitalnog Playstation 5 događaja posvećenog novim igrama.

Pored radosti što će dobiti novi naslov(a ne rimejk) sa pričom smeštenom u zabačenom seocetu i vešticama i vukodlacima kao glavnim spopadalima, fanovima je zasmetala loša grafika, koja nije uopšte izgledala u skladu sa najavom igre za next-gen konzole, dok je i frejmrejt bio nizak za moderne standarde.

Sekvence iz igre prikazane u trejleru izgleda ne trebaju zabrinjavati fanove, pošto će finalna verzija izgledati znatno bolje. Ako je verovati insajderu Dusk Golem, koji je u prošlosti otkrio dobar broj detalja vezanih za Resident Evil serijal, Capcom trenutno za Village radi na potpunom grafičkom redizajnu kako bi se ispratili standardi novih konzola.

Dusk Golem je naveo da se Resident Evil Village već nekoliko meseci nalazi u igrivoj fazi, ali da je Capcom tek nedavno rešio da se odradi grafički overhaul. Pošto se grafički i dalje doteruje, trejler je verovatno deo stare verzije igre, one sa “lošijom” grafikom. U tvitu insajdera navodi se da je trejler verovatno star nekoliko meseci, do godinu dana, kao što je to bilo slučaj sa prethodnim Rezi igrama.

Potvrđeno je da će Resident Evil Village pokretati renomirani RE Engine, koji je odlično osavremenio Resident Evil 2 i 3, a nadamo se da će dorađena grafika doneti bolje detalje u novoj igri nego što je viđeno u trejleru.

Resident Evil Village izlazi naredne godine za PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top