PC

Sačmarice i muskete stigle kao oružje u The Witcher 3: Wild Hunt zahvaljujući modu

Kao igra čija je radnja smeštena 13. veku(fiktivnom), periodu pre nego što su topovi izmišljeni, Geralt na raspolaganju od vatrenog “oružja” poseduje jedino Igni znak.

Pored magija, ostatak arsenala junaka igre The Witcher 3: Wild Hunt sačinjavaju gvozdeni i srebrni mač, razni kokteli i samostrel, što je verovatno već svima poznato. Zahvaljujući stalno rastućoj ponudi modova za ovu 5 godina staru igru, sada je gejmplej igre osvežen vatrenim oružjem.

Mod kreiran od strane Roenaxxa i sa njim mehanika borbe protiv čudovišta i ljudi u igri dobija sasvim novu dimenziju. Naravno, neukusno je za koljača iz Blavikena da sa sobom nosi AK-47 u obračun sa Ganterom O’Dimom, već je kreator u doneo prefinjene puške poput sačmarice koja menja samostrel, muskete i pištolja na kremen.

Roenaxx je dosta vremena uložio u ovaj mod, što se vidi po 10 dostupnih oružja za koje vam je dostupno čak 7 vrsta municije koja se treba kraftovati pronalaženjem materijala. Kako Witcher 3 ne bi postao prava pucačina, moder je napravio nekoliko kreativnih ograničenja. Prvo je da oružje ne menja mačeve, već samo slot koji zauzima samstrel, dok je u početku kampanje dostupno samo slabije oružje, a sa napretkom se otključava moćnije koje se može levelovati.

Ovo je odličan povod da se započne nikad teži New Game+ prelazak, makar to bio i 10. put, pošto vatrena oružja donose potpuno drugačije iskustvo u odlični The Witcher 3: Wild Hunt. Mod se možda i ne uklapa najbolje u svet ove igre, ali je svakako zanimljivo osveženje koje vredi isprobati.

Mod možete preuzeti prateći ovaj link.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top