Kolumne

Svi najnoviji detalji za Marvel’s Avengers – priča, co-op, gejmplej i kastomizacija

U prvim mesecima ove godine je bilo jako malo detalja vezano za Marvel’s Avengers. Što zbog korona virusa, tako i zbog dodatnog odlaganja igre, ali je sada Square Enix sa War Table događajem podelio gomilu detalja kroz niz trejlera vezanih za priču i gejmplej.

Iako smo još sa početnim trejlerima saznali koja dešavanja vode u samu radnju igre, sada je detaljnije objašnjeno šta se može očekivati po pitanju narativa u Marvel’s Avengers. U trejleru viđamo antagoniste koji pokušavaju da ljude sa natprirodnim moćima okrenu protiv Avengersa, gde je junakinja Kamala(Ms. Marvel) glavni pokretač povratka Avengersa u posao spašavanja sveta.

Pročitajte još: Otkriven gejmplej iz otkazane Avengers igre

Sukob unutar same organizacije zbog katastrofe nastale na Avengers Day poljuljaće poverenje između super junaka, ali su oni primorani da sve to zanemare kako bi se sukobili sa potpuno novom pretnjom.

Glavni neprijatelj biće Modok, nepoznat fanovima Marvelovih filmova, ali i te kako prisutan u stripovima. Glavna moć ovog antagoniste je kontrola mašina pomoću uma, kojima je preplavio gradove radi kontrole stanovništva.

Drugi trejler koji je došao sa ovim događajem prikazuje kako će izgledati kooperativni mod igranja za više igrača koji će u organizaciju Osvetnika stupiti kao neki od ponuđenih heroja. Co-op mod igranja nudi opciju za do 4 igra u online formatu, ali je moguće igrati ga i solo. Nazvan War Zones, mod igranja pred igrače stavlja opciju za obilazak različitih lokacija širom sveta u svrhu borbe protiv neprijatelja.

U ponudi je ukupno 6 igrivih karatera i to Captain America, Ms. Marvel, Iron Man, Black Widow, Thor i Hulk, a vrlo je verovatno da ponuda heroja može biti proširena nakon izlaska. Za prelazak ovih modova igrači će dobijati nagrade u vidu opreme, iskustva(XP) i razne druge dodatke.

Što se tiče čistog singlplejer iskustva, ono je predstavljeno posebnim videom u kojem vidimo Thora u jednoj od misija. Video prikazuje kako će izgledati igranje sa ovim herojem, njegove specijalne sposobnosti i slično, ali otkriva i važne detalje o kastomizaciji. Tokom napredovanja kroz priču, iskustvo koje se sakupi može biti utrošeno na kupovinu nadogradnji smeštenih u tri grupe – assault, support i ultimate – čime će heroji postajati snažniji.

Pogledajte: Trejler koji otkriva moći superjunaka u Marvel’s Avengers

Na taj način igrači ujedno stil igranja prilagođavaju svom ukusu i svako može imati različitu verziju svog junaka, što sa kombo sistemima, instiktivnom sposobnošću, heroic potezima i sličnim mehanikama. Kastomizacija se ne odnosi samo na mehanike i sposobnosti junaka, već i na vizuelno, gde će biti dostupna gomila odevnih kombinacija za sve junake i to po uzoru na stripove.

Datum izlaska se nije promenio, pa tako Marvel’s Avengers očekujemo 4. septembra za PC, Playstation 4 i Xbox One uređaje. Odlična vest za igrače koji planiraju prelazak na narednu generaciju(PS5 i XSX) je da će verziju ove igre sa stare generacije konzola besplatno nadograditi na next-gen.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top