PlayStation 4

The Last of Us 2 sa 4 miliona prodatih primeraka postao najbrže prodavana PS4 ekskluziva

The Last of Us 2 se pojavio 19. juna sa ogromnim jazom između reakcija kritičara i reakcija publike, odnosno krajnjih korisnika.

Kritičari su The Last of Us 2 kuju u zvezde sa brojnim pohvalama po pitanju gejmpleja, hrabrom pričom koja iskazuje diverzitet, ali ujedno mnoge označava kao negativce. Ovaj naslov na sajtu Metacritics od kritičara ima prosečnu ocenu 95 od ukupno 100, dok su fanovi pružili ocenu 4,6 od maksimalnih 10.

I pored toga, The Last of Us 2 kao pretposlednja velika Playstation 4 ekskluziva uživa ogromnu popularnost, te je za svega 3 dana prodaje ostvarila čak 4 miliona prodatih primeraka. Naughty Dog je izdao posebnu izjavu u znak zahvalnosti na pruženoj podršci, u kojoj je otkriveno da je ovo najbrže prodavana PS4 ekskluziva od pojavljivanja konzole 2013. godine.

Što se tiče budućnosti, iz studija je otkriveno da trenutno nema planova za The Last of Us 3, kao i da fanovi ne očekuju singlplejer DLC za nedavno objavljenu dvojku.

Prodati broj primeraka za tako kratko vreme je veliki uspeh za The Last of Us serijal i Naughty Dog, pogotovu što se radi o Playstation 4 ekskluzivi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top