PC

Predstavljena nova Worms igra sa multiplejerom u realnom vremenu

Novih Worms igara praktično da nije bilo u godinama za nama, ali sa proslavom 25 godina postojanja franšize, studio Team17 najavljuje novo iskustvo sa otkačenim “crvićima” u glavnoj ulozi.

Nova igra je otkrivena tokom Playstation događaja posvećenog indie igrama i nosi naziv Worms Rumble, ime u skladu sa namerom da se unesu velike izmene.

Najveća promena koja se nameće pred fanove serijala jeste multiplejer mod igranja u kojem će se borba između dva igrača odvijati u realnom vremenu, umesto turn-based manira kao do sada. Sa tom promenom menja se praktično i čitavo iskustvo, pošto se crvići neće kretati usporeno, već će biti dosta brži sa sposobnošću skakanja po zidovima i izbegavanja nadolazećih projektila.

Team17 je radio na još raznih inovacija u Worms Rumble, kao i balansiranju karaktera koji se susreću sa novim načinom rada. Prelazak sa turn-based na real-time tip obračuna omogućio je dodavanje nekolicine multiplejer modova za do čak 32 igrača. Krosplej sa ostamim platformama je takođe omogućen.

Modovi igranja sa klasični deathmatch koji omogućava brzo i lako upoznavanje sa mehanikama igre, a tu je i Battle Royale mod podeljen na solo i squad format. U Last Worm Standing igrači se bore jedni protiv drugih sve do poslednjeg preživelog, dok su na raspolaganju razna oružja, ali je potrebno obratiti pažnju i na smanjivanje zone.

Kastomizacija će biti deo ove igre, sa nizom skinova za otključavati i kupovati, i to ne nešto od čega je nemoguće pobeći.

Worms Rumble izlazi krajem ove godine za PC, PS4 i PS5 uređaje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top