PC

Trčanje po zidovima ipak neće biti moguće u Cyberpunk 2077

Pošto se radi o manje-više dalekoj budućnosti, Cyberpunk 2077 je trebao doneti niz novina i mehanika u skladu sa vremenskim periodom u kojem je smešten, među kojima je bilo najavljeno i trčanje po zidovima.

Ova mehanika je bila viđena u ranijim gejmplej snimcima igre, što je potvrdilo njeno postojanje, ali je ona sa najnovijom verzijom igre uklonjena u potpunosti. Prema dizajneru nivoa, Maksu Pirsu, trčanje po zidovima više neće biti moguće kada se Cyberpunk 2077 bude pojavio.

Takozvana wall runing mehanika je uklonjena zato što se nije uklapala u dizajn igre, ali prema Pirsu njeno nepostojanje ne znači da će pokretljivost biti ograničena. Trčanje po zidovima je delovalo kao izuzetno zanimljiv deo Cyberpunk 2077, pre svega zbog postojanja visokih građevina po kojima je inicijalno bilo moguće penjati se i upadati kroz prozore.

Sada moramo naći drugačiji način da iznenadimo neprijateljski nastrojene kiborge i nadamo se da je ovo jedina mehanika koja je naknadno uklonjena.

Cyberpunk 2077 izlazi 19. novembra za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top