PC

Epic Games ponovo u poslednjem trenutku menja ponudu besplatnih igara – ugrabite avanturu HUE

Epic Games Store se u startu od konkurencije izdvojio sa izuzetno bogatom nedeljnom ponudio besplatnih igara, koje se rangiraju od onih u indie formatu, pa sve do AAA naslova kao što je Grand Theft Auto 5.

Događaj tokom kojeg je Epic Games delio misteriozne igre doveo je do značajnog rasta popularnosti platforme, što je ova kompanija trebala održati. Sa završetkom tog događaja nastavljeno je darivanje igara skromnijeg formata, ali je iz nekog razloga Epic Games započeo praksu izmene ponude u poslednjem trenutku.

Ovonedeljni paket čini samo jedna besplatna igra, avanturistička zagonetalica HUE u kojoj se kroz priču napreduje putem promene boje pozadine. Ova igra je dostupna po ceni od 0 dolara do narednog četvrtka, 9. maja, putem ovog linka, a u ponudi je trebao biti i Conan Exiles.

Obaveštenje da Conan Exiles ipak neće sačinjavati ponudu beslatnih igara ove nedelje došlo je svega pola sata pre početka nove promocije, bez ikakvog jasnijeg objašnjenja, već samo da je donešena odluka da će se igra zapravo prodavati na platformi.

Nije potrebno zamerati platformi na ponudi besplatnih igara, ali je nekako neukusno pribegavati najavljivanju besplatnih igara, i onda promeni odluke pred sam početak promocije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top