PC

Još jedna video igra dobija TV seriju – My Friend Pedro

Najava u kojima se publika obaveštava da će određena video igra dobiti animiranu ili igranu seriju uopšte ne manjka u ovim nedeljama, i konstantno pristižu nove.

Nedavno je objavljeno da kreatori serije Westworld rade na Fallout TV adaptaciji u saradnji sa Amazon Studios, a ubrzo nakon toga stigla je i vest da igra My Friend Pedro dobija TV adaptaciju.

My Friend Pedro nije preterano popularna igra, ali je poprilično zabavna sa nasilnim sidescrolling elementima, koju mnogi opisuju kao balet-pucačinu. Igra je dosta neuobičajena sama po sebi, i zanimljivo je videti da dobija TV seriju, i to od strane pisca iza John Wick filmova, Dereka Kolstada.

U produkcijskom timu se nalazi Dejvid Lejč, režiser Deadpool 2 i John Wick filmova i producent Keli MekKormik. Kompanije zadužene za My Friend Pedro TV adaptaciju su 87North i DJ2 Entertainment.

Ova ista produkcijska kuća objavila je da radi na seriji po uzoru na igru Disco Elysium, ali kao što je slučaj sa tom serijom, ni za My Friend Pedro nije poznato koju će aspekat priče biti pokriven, i da li će se radnja odnositi direktno na dešavanja u igri.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top