PC

Start meni u Windows 10 dobija veliko osveženje u vidu tema

Start meni je sastavni deo najpopularnijeg operativnog sistema kompanije Microsoft. On je sa svakom verzijom operativnog sistema dolazio u različitim oblicima, dok ga sa osmicom čak nije ni bilo.

Dolazak Windows 10 operativnog sistema vratio je start meni, a sa narednim apdejtom ga očekuje i prvo veće poboljšanje. Nema tu mnogo šta da se menja po pitanju rasporeda ikonica i prečica, ali developeri iza Insider verzije 20161 kreirali su start meni koji reaguje na teme.

Kao što se može videti ispod, osveženi start meni prati paletu boja koju poseduje postavljena tema i čini da se objekti u njemu lepše uklope i da ne štrče. Dizajn je vizuelno privlačan i čini desetku elegantnijom, i to uz redizajnirane ikonica standardnih aplikacija, kao što su kalkulator i kalendar.

Novi apdejt za Windows 10 pored poboljšanja start menija donosi i praktične dodatke za Microsoft Edge pretraživač, lakši pristup beta testiranju i brojne druge pogodnosti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top