PC

Horizon Zero Dawn PC verzija dobila datum izlaska, tu je i trejler

Leto je već uveliko u toku, a početak jula meseca naterao je fanove da se zapitaju šta će se zbiti sa dolaskom Horizon Zero Dawn PC verzije, najavljene početkom godine.

Studio Guerrilla Games je konačno pružio zvaničan odgovor na ova interesovanja igrača, i otkrio je da Horizon Zero Dawn za PC kao Complete edicija dolazi 7. avgusta.

Horizon Zero Dawn neće imati nikakvo ograničenje u vidu ekskluzivnosti, već će od istog dana postati dostupan putem Steam i Epic Games Store platformi. Complete edicija uz samu igru donosi Frozen Wilds DLC, digitalnu knjigu umetnina i gomilu odeće za protagonistkinju Aloj. Zajedno sa otkrivanjem datuma izlaska omogućeno je prednaručivanje Horizon Zero Dawn po ceni od 50 dolara.

Povodom otkrivanja datuma izlaska, developeri su doneli i novi trejler koji otkriva u kojim će sve prednostima PC igrači uživati u Horizon Zero Dawn u odnosu na Playstation 4 verziju. Tu je podrška za ultra-wide monitore, otključani frejmrejt, kastomizacija grafičkih podešavanja, dok će na PC-u ova igra imati i bolju grafiku, zahvaljujući dinamičnoj vegetaciji i prerađenim refleksijama.

Sistemski zahtevi će verovatno biti podeljeni kasnijeg datuma.

Ovo je prva first-party ekskluziva kompanije Soni koja dolazi na PC, a od njenog uspeha zavisi da li će se još Playstation ekskluziva pojaviti na ovoj platformi, kao što je recimo drugi nastavak u ovom serijalu, Horizon Forbidden West.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top