PC

Mač iz The Witcher 3 je u Cyberpunk 2077, ali kao vozilo

CD Projekt Red je u prošlosti u potpunosti radio na The Witcher igrama, smeštenim u alternativnoj prošlosti, zbog čega verujemo da im je tranzicija od oko 800-900 godina u Cyberpunk 2077 došla kao nezgodna.

Developeri nisu mogli tek tako ostaviti sve elemente za sobom, pa će tako svet ove nadolazeće igre verovatno biti prepun skrivenih referenci(easter eggs) na serijal o Vešcu. Većinu ćemo morati sami da otkrijemo, ali su oštrooki fanovi već putem promotivnog materijala uspeli uočiti nekoliko sitnih detalja.

Sa nedavnim prikazom trejlera i gejmpleja posredstvom Night City Wire događaja, uočeno je da će jedno vozilo u igri imati naziv koji je fanovima The Witcher 3: Wild Hunt verovatno poznat. Aerondight je mač koji se nalazi u kasnijem toku priče u The Witcher 3 i mnogi igrači su ga prihvatili zbog jedinstvenosti koju nosi sa proporcionalnim povećavanjem štete u odnosu na nivo karaktera.

U Cyberpunk 2077, Aerondight će biti naziv jednog vozila, što je viđeno u časopisu tokom prikaza gejmpleja igre. Takođe, navodi se i da će udaranje pešaka pri punoj brzini povećati moć motora, ali samo na osnovu ovog detalja ne znamo da li će Aerondight biti dostupan za vožnju u igri.

Prilično zanimljiv detalj, i nadamo se da će ih biti još više kada konačno dobijemo šansu da zaigramo Cyberpunk 2077, što bi se trebalo odigrati 19. novembra, ako ne bude više odlaganja.

One more Witcher eastern egg in Cyberpunk teaser: from cyberpunkgame

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top