PC

Shadow Warrior 3 zvanično predstavljen

Sa fotografijom koja je upućivala na to da je nova Shadow Warrior igra u izradi, očekivali smo da će predstavljanje biti na digitalnoj prezentaciji izdavača Devolver Digital zakazanoj za 11. jun.

Međutim, prvi pogled na Shadow Warrior 3 dobili smo već sada, kroz kratki ali zanimljivi tizer trejler. Ovaj serijal je sklon šašavim upadicama, a pošto je i sam izdavač Devolver Digital, tizer trejler je urađen u jako zanimljivom stilu. Gde glavni protagonista, Lo Wang, razbija četvrti zid i direktno govori o tome da se nalazi u trejleru za novu avanturu i spominje same developere iz Flying Wild Hogs studija.

Iako trejler ne nudi direktni prikaz gejmpleja, u njemu možemo videti nove mehanike za osveženi serijal, poput trčanja po zidu(wall running), korišćenja kuke, kao i nekih novih načina za sukobljavanje sa neprijateljima.

Shadow Warrior 3 izlazi 2021. godine, a 11. juna ćemo saznati još detalja o igri i biće prilike za pogled na osveženja u gejmpleju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top