PC

Mafia rimejk odložen, stiže mesec dana kasnije

Jedno od najiščekivanijih rimejk izdanja video igre za ovu godinu je definitivno Mafia: Definitive Edition, zahvaljujući kojem originalna Mafia igra iz 2002. godine dobija modernizovanu verziju sa unapređenom grafikom i mehanikama.

Mafia: Definitive Edition se čini kao jedno od najambicioznijih remake izdanja za video igru u prošlosti, pošto se igra u potpunosti gradi iz korena, sa novom grafikom, glasovnom glumom, a čak će i delovi grada Lost Heaven biti prošireni.

Kako bi se doveo kvalitetni sadržaj pred publiku, rešeno je da se datum izlaska pomeri, čime se Mafia 2 neće pojaviti 28. avgusta, već mesec dana kasnije – 25. septembra.

Odlaganje za Mafia: Defintive Edition ne dolazi kao iznenađenje, pošto se sve iznova radi, i nekako je delovalo kao da je razmak između najave i izlaska dosta mali, a u međuvremenu nije bilo nikakvih drugih detalja. Takođe moramo uzeti u obzir da fanovi nisu baš bili oduševljeni sitnim trikovima kod remastera Mafie 2, što je stavilo developere iz Hangar 13 pod još veći pritisak.

Sami kreatori ovog projekta su objasnili da je pandemija korona virusa izazvala poteškoće u razvoju i da nije cilj kompromitovati sadržaj kako održali prvobitni datum izlaska.

Pre nego što dođe kraj septembra, 2K Games će gejmplej za Mafia: Definitive ediciju predstaviti 22. jula, i u susret tome je objavljen kratki tizer sa odličnom grafikom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top