PC

Steelrising je najnoviji naslov kreatora Greedfall

Studio prostog naziva Spiders, iza sebe ima skromnu ali kvalitetnu ponudu igara, kao što je Mars: War Logs i najskorije Greedfall. Sada, zahvaljujući nedavno održanom Nacon Connect događaju, saznajemo koji je naredni projekat ovog developera.

Radi se o Steelrising, koji će obraditi period Francuske revolucije, ali na nešto drugačiji način. Ova igra vas smešta u ulogu robota koji je ujedno i telohranitelj Marije Antoanete, kraljice koja je izjavila ono čuveno – “ako nemate hleba jedite kolače”. Ako barem donekle poznajete istoriju, znate kako se to u stvarnosti završilo, a u igri će biti nešto drugačije.

Glavni protagonista, Aegis, će morati da stane na put stradanjima izazvanim bahatošću kralja Luja XVI. Na raspolaganju će biti bogati arsenal hladnog oružja, kao i posebna vrsta puški. Trejler koji je dostupan ispod ne otkriva preterano mnogo detalja, ali naknadne izjave developera iz studija Spiders otkrile su da će fokus u Steelrising više biti na akciji nego na RPG elementima, dok će svet biti dosta dinamičan sa raznovrsnim predelima.

Više detalja za Steelrising saznaćemo u predstojećem periodu, pre svega kada možemo očekivati konačni datum izlaska. Sudeći po oskudnim detaljima, malo je verovatno da ćemo Steelrising videti ove godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top