PC

Capcom traži od igrača povratne informacije kako bi nastavio razvoj za Resident Evil VIllage

Potvratne informacije od igrača su generalno potraživane nakon što se određeni naslov pojavi u prodaji i kada protekne neko vreme, ali kada je u pitanju Capcom, to ide malo drugačijim redosledom.

Sa ciljem da najnovija igra u čuvenom horor serijalu – Resident Evil Village – bude po meri igrača, Capcom je objavio posebnu anketu u kojoj se od fanova traže povratne informacije. U anketi, igrači će davati mišljenja na osnovu ranijih iskustava sa Resident Evil naslovima, kao i na osnovu prikazanog trejlera i podeljenih detalja.

Pitanja se vezuju za očekivanja igrača od Resident Evil Village, tipa da li očekuju da će biti slična sa nekom od ranijih igara, da li će imati next-gen grafiku, inovacije i slično. U anketi se takođe traži koliko je određena informacija izazvala interesovanje kod igrača, kao i način na koji je ona prezentovana.

Na osnovu ovih informacija, Capcom će vrlo verovatno posvetiti više pažnje ka elementima igre koji najviše interesuju igrače i verovatno će određeni deo načiniti boljim(grafiku) nego što je inicijalno prikazano. Takođe, ova anketa ima uticaja na dalju pripremu promo materijala i načina na koji će on biti prikazan u budućnosti.

Iako pomalo čudna, ova odluka kompanije Capcom dolazi kao logična, pošto je ranije bilo dosta negativnih reakcija publike kada su u pitanju trejler i krajnji proizvod. Vezano za Resident Evil serijal, nakon prikaza prvog trejlera za Village stiglo je dosta komentara kako igra ne izgleda u skladu sa next-gen etiketom koju nosi, što je Capcom opravodao navodima da se radi o jako ranoj verziji, a sada vidimo da će se dodatno potruditi da igra bude baš po meri publike.

Anketu možete popuniti klikom na link u tvitu ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top