PC

Prvi paket sa Ultra skinovima za Valorant košta čak 95 dolara

Kao besplatni multiplejer naslov, sasvim je očekivano da Riot Games svoju pucačinu Valorant monetizuje prodajom skinova i sličnih obeležja, koji su se našli u ponudi već od prvog dana putem Battle propusnice, a sada je u ponudu stigao i crème de la crème skinova.

Riot Games je predstavio prvo Ultra izdanje paketa skinova koje košta neverovatnih 95$. Ultra je najviši rang skinova u Valorant, zbog čega je Riot Games rešio da sa pravom dobro naplati kozmetiku prvog paketa, i to znatno više u odnosu na druge igre sa F2P modelom.

Prvi paket ekskluzivnih skinova, nazvan Elderflame, za 95$ dolara donosi 4 oružja i nož, što je oko 24$ po pušci, i bez obeležja za karaktere. Svi skinovi ovog paketa nose istu tematiku, inspirisanu zmajem, sa krljuštima i plamenom kao glavnim motivima. Osim vizuelnog izgleda, paket uključuje i jedinstvene animacije i zvuke, prezentovane u trejleru ispod.

Iako skinovi izgledaju primamljivo, cena baš i nije. Da li vi planirate da se upustite u kupovinu Elderflame skinova?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top