PC

Sims 4 dobija rijaliti takmičenje

Iako Sims serijal igara postoji već dugi niz godina, njegova pogodna tematika za kreiranje rijaliti okruženja počinje da se koristi tek sada.

Najnoviji rijaliti koji će se naći pred fanovima ove vrste zabave, organizuje kompanija Electronic Arts i nazvan je The Sims Spark’d. 12 takmičara će se boriti za nagradni fond od čak 100.000 dolara

Počevši od 17. jula, pa u naredne 4 nedelje, takmičari će imati zadatak da u kratkom vremenu izvrše određene zadatke, mahom fokusirane na kreiranje jedinstvenih karaktera, priča i okruženja.

Među takmičarima se nalaze i popularni Sims 4 strimeri, dok će na strani sudija biti deo razvojnog tima igre i par producenata. Sims rijaliti će biti prenošen na TBS televiziji, dok će zainteresovani događanja na ovom takmičenju moći ispratiti i putem strima na ovom linku.

Organizovanjem ovog rijaliti takmičenja, potvrđuje se da bilo koji naslov može imati kompetitivni element i biti deo esports scene, s tim što se umesto brzih refleksa zahteva kreativnost.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top