PC

Sony uložio 250 miliona dolara u kompaniju Epic Games

Saradnja kompanija Sony i Epic Games postoji već dugi niz godina, a bliski odnosi su prezentovani prilikom najave Unreal 5 endžina, dodatno su produbljeni.

Japanska kompanija je u Epic Games strateški investirala 250 miliona dolara, čime će imati udeo u odlukama koje se budu donosile. Kao glavni cilj se navodi produbljenje odnosa dveju kompanija, dok će kolaboracija nositi brojne benefite.

Osim ovih detalja i zvanične uplaćene sume, od Sonija se čulo jedino to da je će Epicova moćna tehnologija koristiti za kreiranje umetnosti u svetu zabave, sa sve fotogrealističnim detaljima okruženja.

Ne znamo da li će ova investicija omogućiti da Sony koristi Unreal Engine 5 pre ostalih developera koji rade na next-gen igrama, ili možda priprema teren za dolazak još Playstation ekskluziva na PC platformu, kao što je načinjeno sa Horizon Zero Dawn.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top