PC

Far Cry 6 – prve fotografije iz igre

Iako smo za postojanje igre saznali već nekoliko dana pre zvaničnog otkrivanja, nedavno prikazani trejleri za Far Cry 6 su nas iznenadili, pošto ćemo se umesto gerilskih grupa vođenih harizmatičnim vođom, sukobiti sa čitavom državom predvođenom diktatorskim vođom u srcu Južne Amerike.

Ubisoft nije štedeo na premijernom predstavljanju, tako da je već od sada poznato da Far Cry 6 možemo zaigrati 18. februara naredne godine na PC-u, aktuelnoj i narednoj generaciji konzola. Nešto nakon završetka Ubisoft Forward, u javnosti su se pojavile i prve fotografije iz same igre(screenshots).

Fotografije otkrivaju nešto više o okruženju u kojem će se naći igrači. To su mahom tropski predeli, sa mešavinom peščanih okruženja u fiktivnoj državi Yara, koja je najverovatnije inspirisana Kubom. Na fotografijama možemo videti i razne vrste oružja, koja sama po sebi upućuju na gerilski tip ratovanja i naglašavaju da će šestica dosta toga deliti sa Far Cry 3.

Nove ozbiljnije detalje o Far Cry 6 možemo očekivati najverovatnije tokom drugog planiranog Ubisoft Forward događaja za ovu godinu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top