Vesti

Ubisoft će ove godine održati još jednu Forward digitalnu prezentaciju

Još jedna samostalno organizovana prezentacija od strane izdavača održana je nedavno, kao rezultat otkazivanja E3 2020 konvenzije, i velike želje da se ipak prikaže nešto novo.

Kompanija Ubisoft je održala svoj simbolično nazvani Ubisoft Forward, na kojem je otkila detalje o budućim igrama. Pre svega smo videli mnoštvo gejmpleja za Assassin’s Creed Valhalla, pa potom nove detalje za Watch Dogs Legion, a između toga je predstavljen i Far Cry 6.

Sa samo jednom novonajavljenom igrom, i generalno slabim novitetima, ova prezentacija kompanije Ubisoft čini se kao značajno osiromašena, ali to zapravo i nije tako. Direktor ove francuske kompanije, Iv Gimo, je u posebnom obraćanju publici pred kraj događaja izjavio kako je ovo samo prvi u nizu, i da će se do kraja godine održati još jedan Ubisoft Forward, sa dodatnim detaljima o video igrama i novim najavama.

Na spomen druge Ubisoft Forward prezentacije nije pruženo objašnjenje da li će se ta praksa nastaviti i naredne godine, kao i da li to znači da se odustaje od povratka na režim predstavljanja samo tokom velikih konvencija.

Ubisoft ima još dosta toga da otkrije, i verovatno će se to učiniti kako se dolazak naredne generacije konzola bude približio.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top