PC

Cyberpunk 2077 neće biti dostupan putem Xbox Game Pass

Kako se približavamo datumu izlaska za Cyberpunk 2077(koji nekako kao da stalno izmiče), svaki novi detalj budi pažnju kod igrača. U ovom slučaju dobijamo vest da ovaj naslov neće biti dostupan putem Xbox Game Pass servisa.

Fanovi su odgovor dobili putem Twittera, sa jasnom naznakom da nema planova vezanih za Game Pass servis koji je Microsoft značajno proširio i popularizovao u prethodnim mesecima. Ubrzo je potvrđeno i da neće biti demo verzije, koja bi poslužila igračima da Cyberpunk 2077 isprobaju pre kupovinu.

Izostanak demo verzije je obrazložen potrebom developera da se fokusiraju na dovršavanje igre, pošto je za kreiranje demoa potrebno izdvojiti posebne resurse. Ovo i ne dolazi kao preterano iznenađenje, pošto CD Projekt Red nije izdavao demo verzije za svoje dosadašnje igre.

Pomalo je šteta što Microsoft i CD Projekt nisu postigli dogovor da se Cyberpunk 2077 pojavi na Xbox Game Pass servisu, pošto bi od toga benefita imale sve tri stranje(računamo i nas, igrače). Mi bi na taj način imali prilike da isprobamo igru pre kupovine po nižoj ceni, a Cyberpunk 2077 bi imao dodatno povećanje prodaje, pošto je već otkriveno da Xbox Game Pass utiče na povećanje broja prodatih primeraka kod drugih izdavača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top