PC

Resident Evil 3 Remake sada možete igrati kao Mila Jovovich

Video igre i filmovi u Resident Evil franšizi se bave mahom istom tematikom i post-apokaliptičnom problematikom, ali velika razlika postoji u protagonistima.

Dok se kroz igre protagonisti smenjuju, kod igranih filmova je uglavnom prisutan isti protagonista Alisa, koju igra glumica srpskog porekla, Mila Jovovich. Zahvaljujući moderima, ova glumica je sada postala igrivi karakter u najsvežijem izdanju serijala igara, rimejku Resident Evil 3.

Kreacija modera Darknessvaltier smenjuje Džil, originalnu protagonistkinju, sa Alis, i sadrži punu podršku u vidu facijalnih animacija, a dobar detalj je i duga crvena haljina, ako je se sećate iz prvog filma.

Ovo je odličan dodatak za već bogatu ponudu modova u Resident Evil 3 Remake, i možete ga preuzeti prateći ovaj link. Kako biste koristili mod, potrebno je da imate instaliran Fluffyquack Mod Manager.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top