PC

Fizičko pakovanje za Microsoft Flight Simulator dolazi sa čak 10 dvoslojnih DVD-a

Kako vreme odmiče fizička izdanja igara polako odlaze u senku, sa sve većim udelom digitalne distribucije, koja je praktičnija, pogotovu kada su u pitanju igre koje zauzimaju 50 i više GB.

Developeri i izdavači donose razna rešenja za igrače koji se ipak ne odriču fizičkih kopija igara. To su Blu-ray diskovi većeg kapaciteta, jedan disk koji služi samo za aktivaciju a podatke morate preuzeti, dok je u slučaju Microsoft Flight Simulator potpuno drugačija.

Kako je otkriveno na jednom forumu, Microsoft za fizičko izdanje ove dugo iščekivane simulacije letenja nije odabrao upotrebu blu-ray diskova, već se oslanja na DVD tehnologiju. Kako bi se svi fajlovi igre smestili na diskove, fizičko izdanje za Microsoft Flight Simulator dolazi sa čak 10 dvoslojnih DVD-a.

To iznosti oko 90GB podataka na tim diskovima, pa će tako Flight Simulator nakon otpakivanja verovatno biti blizu preporučenih 150GB, navedenih u ranije objavljenim sistemskim zahtevima. Dosta zanimljiv pristup u pružanju fizičke kopije jedne igre, tako da ko se odluči na kupovinu fizičkog izdanja mora da se spremi na dosta menjanja diskova tokom procesa instalacije.

Najnoviji trejler za Microsoft Flight Simulator kao datum izlaska otkrio je 18. avgust, a tom prilikom je omogućeno i prednaručivanje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top